שריפת שומנים בהליכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/12/2001 | 08:20 | מאת: ליליאן

אני הולכת ברגל פעמיים שלוש בשבוע למשך 40 דקות ( לפחות) ההליכה היא בקצב בינוני .כוונתי בפעילות זו לשרוף שומנים. איך אפשר לדעת אם הפעילות בכלל אפקטיבית? אינני יורדת במשקל אפילו גרם אחד.

21/12/2001 | 11:21 | מאת: ארז

אם את מעונינת לשרוף שומנים בצורה יעילה עלייך לבקר את הפעילות הספוטיבית שלך ע"י מד דופק פשוט שכמעת כל ספוטאי משתמש בו אני למשל גם עוסק בהליכה שלוש פעמים בשבוע ולפי תחום הגיל שלי הדופק הרצוי לשריפה יעילה של שומנים הוא נע בין 125-140 וככל שאת תעלי ברמת הכושר שלך אז יהיה לך קשה יותר להגיע לרמת דופק של 140. בהצלחה ולא להתיאש.

22/12/2001 | 13:33 | מאת: ליליאן

האם יש נוסחה לחישוב הדופק הרצוי ?? היכן רוכשים מד דופק?? תודה על התשובה המפורטת. ליליאן.

23/12/2001 | 23:24 | מאת: אדי מלמד

עצתי לי אלייך היא למדוד את דופק עבודתך 220 פחות גילך ומזה 65% = דופק עבודה יש עלייך להיות בדופק זה לאורך זמן תוצאות מובטחות

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה