כאבי ברכיים משיעור עיצוב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/12/2001 | 18:39 | מאת: אור

אני מתעמלת כ - 8 חודשים , 3 פעמים בשבוע לרוב בשיעורי עיצוב וחיטוב , שבהם יש גם שימוש במדרגה כמו בשיעור אירובי . כבר חודשיים כואבות לי הברכיים ואז הפסקתי ללכת לשיעור אירובי ועברתי לשיעורי עיצוב , אולם עדיין כואבות לי הברכיים . הנעליים שאני נועלת , הם נעליים חדשות עם בולמי זעזועים , מה יכול לעזור לי ? האם רק אורטופד ?

23/12/2001 | 23:32 | מאת: אדי מלמד

יש עלייך ללכת לאורטופד ולהפסיק את שיעורי המדרגה השונים. אין לבצע תנועות אשר כואבות לך בשום אופן

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה