שריר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/12/2001 | 01:02 | מאת: גיא

שלום רב שאלתי היא מה עליי לאכול כדי להגביר את נפח שרירי??? יש לציין כי רק לאחרונה התחלתי בפיתוח הגוף רואים קצת תוצאות אך לא מרובות. האם נכונה השמועה כי כפיפות מרפקים כשהידיים צמודות אפקטיביות יותר??? האם יש אתר ובו כיצד לפתח את הגוף??? תודה

17/12/2001 | 01:47 | מאת: אסנת

בע"מ 72 למטה יש כמה השגות בנושא.. לעיונך:-) בהצלחה

17/12/2001 | 10:50 | מאת: ירון

אתה צריך להקפיד על צריכת חלבון מאוזנת עם פחמימות, וגם תכנית אימונים אפקטיבית. כפיפות מרפקים זה חרא תרגיל לפיתוח גוף. מרפקים צמודים זה אם כבר - פחות יעיל: העומס יתחלק בין שרי שרירים גדולים - חזה ורחב גבי (לא ספרתי כתף קדמי, ותלת ראשי זרועי), ולכן לא יעיל.

17/12/2001 | 11:57 | מאת: שאול

אני םובל משריר הברך מה עושים

17/12/2001 | 12:02 | מאת: משה

אני סובל מהזעה בידים אני רוצה לדעת מה הפתרון

23/12/2001 | 23:42 | מאת: אדי מלמד

בכדי לפתח את גופך יש עלייך לאכול כ - 1.5 גרם חלבון לכל 1 ק"ג משקל , פחמימות פי 2-2.5 . לדעתי יש עלייך לקבוע פגישה עם תזונאי שישגיח עלייך ויבנה לך תוכנית מתאימה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה