שאלה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/12/2001 | 18:29 | מאת: אלון

שלום רב. לאחרונה התחלתי דיאטה משולבת באימון גופני.רק ריצה בינתיים. גובהי 170 משקלי כרגע 84.5 ק"ג ואני בן 34. בהנחה שבחדשים הקרובים אתאמן רק בריצה קלה,כמה כדאי לי לרוץ בזמן/במרחק,או אולי אפילו בשניהם. תודה

11/12/2001 | 17:23 | מאת: ירון

הפרמטר המשמעותי היחידי הוא ..... דופק. משנה באיזה דופק אתה רץ. מדוד דופק כשאתה מתעורר בבוקר ושלח לפורום. אימונים של 20 - 30 דקות יספיקו בהנחה שתוסיף גם 20 דקות אימון התנגדות.

11/12/2001 | 23:39 | מאת: אלון

תודה על תשובתך. א)איך מודדים דופק? ב)תן דוגמה לאימון התנגדות.האם הכוונה לכפיפות בטן וכדומה?

13/12/2001 | 13:46 | מאת: אלון

ירון, שוב שלום. עפ"י הסברך,הדופק אצלי הוא 60. אם נתונים אלה, לאן אני צריך להמשיך מכאן? תודה-אלון

15/12/2001 | 10:56 | מאת: אדי מלמד

אלון, פרמטר דופק הינו ראשית בדיקה על פי דופק במנוחה שהוא X ודופק פעילות אליו אתה צריך להיות בו בעת פעילות ודופק מטרה - בשאיפה להגיע אליו. מציאת דופק - 220 פחות גילך מזה 65% והתוצאה היא זו שאתה צריך להיות בה. התנגדות לעניינך הינה עבודת משקוליות או עבודה בעזרת משקל גוף 20-30 דקות לא משנה סוג התרגיל אולם העדיפות היא לעבוד על מגוון שרירי גופנו

15/12/2001 | 18:06 | מאת: אלון

תודה רבה לך אדי.זה עוזר לי מאוד.שבוע טוב,ונהיה בקשר לפי הצורך

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה