אל אדי מלמד - איך מורידים כרס ?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/12/2001 | 18:16 | מאת: אודי

אדי מלמד שלום אני בן 30 בריא גובהי 175 ס"מ ושוקל 65 ק"ג מבנה גוף רזה בשנתיים האחרונות התחלתי "לפתח" כרס עד שהיום מבחינתי זה בלתי ניסבל (אני רווק - וצריך עדיין להראות טוב) האם כפיפות בטן מורידות כרס ? אם כן באיזה תדירות עליי להיתאמן ? אם לא איזה תרגילים בבית אני יכול לבצע כדי ליפתור את הבעיה תודה לך על התשובה אודי

10/12/2001 | 09:36 | מאת: קלוד

זה מאוד קשה , זה מצריך הרבה עבודת בטן . ובמיוחד תזונה נכונה . כפיפות בטן בלי תזונה נכונה לא יעזרו לך .

10/12/2001 | 11:36 | מאת: ירון

אתה מוכן להיות יותר ספציפי? איזה תרגילי בטן עשית? ובאיזה עומס \ תכיפות? איזה דיאטה? בקיצור, איך נפתרת מהכרס?

15/12/2001 | 11:01 | מאת: אדי מלמד

אודי, לאחר שקראתי את התשובות הנכונות, יש עלייך לקחת את עצמך ולשנות הרגלי אכילה ואימון. אתה צריך מסגרת כלשהי או בתור חדר כושר, קאנטרי או מאמן אישי ואתה צריך להזיז את עצמך ולעשות ולא למצוא לך תירוצים. עלה והצלח!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה