שחייה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/11/2001 | 14:03 | מאת: רותם - בת

האם שחייה טובה יותר לשריפת שומנים או לעיצוב הגוף?

22/11/2001 | 15:06 | מאת: ירון

טובה יותר ממה? מריצה? לא ! מאופנים? לא ! מהליכה מהירה? לא ! מקיק בוקס? לא ולא ! מכלום? כן !!!

22/11/2001 | 15:18 | מאת: שלומי

קודם כל ברוך שובך לפורום. בלעדיך זה היה קטסטרופה כי אדי נוהג להיעלם לכמה ימים. נדמה לי שפיספסת את השאלה. השאלה היתה : השחיה, למה היא יותר טובה ? לשריפת קלוריות או לחיטוב הגוף ?

22/11/2001 | 15:27 | מאת: ירון

אה אני חושב שהבנתי ת'שאלה (סופסוף) ובכן חיטוב, ושריפת שומנים אחד הם. (כלומר זה בדיוק אותו דבר). שחיה זו הפעילות הכי פחות יעילה למטרה זו, אלא אם כן את שוחה ברמה של איאן ת'ורפ.

23/11/2001 | 00:04 | מאת: adi

ירון, למה אחרי שחיה תמיד רעבים? עדי

23/11/2001 | 14:30 | מאת: אסנת

ירון אתה המומחה, אבל נראה לי שאתה טועה הפעם. שחייה היא אחת מהפעילויות היותר טובות ויותר יעילות, הן לשריפת שומנים והן לחיטוב וחיזוק שרירים- בשחיה מפעילים המון שרירים במקביל. בגלל שלא מזיעים במים אז נדמה שלא מתאמצים, אבל זה לא נכון- מי ששוחה נכון, מהר וברצף שורף המון- מנסיון. כמו בכל ספורט, חשוב הקצב, גם הליכה בטיול קניות היא לא כמו הליכה מהירה, ברור ששחיה עם הילדים אחרי הכדור זה לא זה. בשחיה בקצב של 3 ק"מ לשעה אפשר לשרוף יותר מ 500 קלוריות לעומת אופניים- 200, והליכה 300 (בערך, כמובן שזה משתנה ותלוי). אדי, אני טועה?

07/12/2001 | 23:10 | מאת: אדי מלמד

שחייה כפעילות אישית הינה טובה לשתי המטרות

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה