שלום. מכשיר ה ABTRONIC שמשדר גלים חשמליים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/11/2001 | 15:19 | מאת: דניאל

לשרירי הבטן נמכר בערוץ הקניות. ורציתי לדעת האם לדעתך המכשיר יעיל בכלל לחיטוב שרירי הבטן והפיכתם לריבועים ריבועים. אגב, בדקתי בחנות והם טוענים שאין צורך באישור משרד הבריאות למרות שיש הרבה מאוד אזהרות על המכשיר (במיוחד לנשים בהריון וחולי לב ובכלל אסור להניח אותו ליד הלב) אני ניסיתי אותו על היד והוא בהחלט הפעיל את השריר כמו התכווצות לא רצונית של שריר היד. על הבטן לא ניסיתי. רציתי לדעת - א. האם אתה ממליץ על שימוש במכשיר כזה ששלוח זרמים חשמליים לבטו ומעורר את השרירים הפנימיים.? ב. האם לדעתך השימוש בטוח , לאדם בריא ולא עלול לגרום לבעיות לב או אחרות?(אין לי בעיה שתפנה את השאלה למומחה ללב)?? ג. מהי הדרך היעליה ביותר להשיג ריבועים בבטן - בהנחה שאני במשקל האידיאלי לפי הטבלאות , ובערך עם 23 אחוזי שומן.???? תודה רבה

06/11/2001 | 16:26 | מאת: דניאל

קטנה. והיא נגמרת די מהר.

08/11/2001 | 23:19 | מאת: אדי מלמד

1. מכשיר זה בשום אופן אינו יכול לשרוף שומן!!!!!!! 2. אומנם מפעיל את שרירי הבטן , אולם אינני ממליץ עליו.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה