כאבים במפשעה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/11/2001 | 11:33 | מאת: אייל

שלום רב, שמי אייל ואני כשבועיים לפני גיוס ולכן רציתי לברר על אודות פציעה ישנה וחוזרת שקיימת אצלי מזה כבר שנה (נעלמת וחוזרת אחרי פעילות מאומצת או סחיבת משקלים) אני סובל מכאב כהה במפשעה (ירך פנימית באיזור חיבור הבטן והרגל) לאורך ימים מספר , הוא אינו כואב בזמן ריצה, האם יש סיכוי שמדובר בבקע מפשעתי (קילה)? או שמדובר בשריר תפוס ואם כן מה עלי לעשות מעבר למתיחות וכו. תודה מראש אייל

08/11/2001 | 23:29 | מאת: אדי מלמד

יכולים להיות מספר סיבות אולם רק אורטופד או פזיולוג יכולים לתת תשובה לאחר שיאבחנו אותך. 1. מתיחה . 2. דלקת 3. קריעה של סיבים מיקרוסקופיים. 4. מבנה אגן לא מתאים. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה