הי-טק ....

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/10/2001 | 15:55 | מאת: Big

שלום לאדי ואנשי הפורום אני בן 28 בריא מאד ,ומנוי בחדר כושר , בעייתי היא שהפעילות בחדר הכושר עוזרת לי מאד אלא שאינני מצליח ל"היפטר" מ"צמיגים" בבטן התחתונה , פעלתי לפי הנחיות שלך אדי לפחות מלחים ועמילן ,ריצה מרובה ,כפיפות בטן שונות , הדבר לא עוזר .... חשוב לציין כי אני רוב שעות היום יושב ועובד מול מחשב ללא הליכה מרובה ,נומר לאחר ארוחת צהרים אני צועד כ10 דקות ולאחר מכן מתיישב על בכסא שוב !!!! עזרתכם בעצות מקוריות ..... תודה

28/10/2001 | 18:14 | מאת: NETA

תנסה את השיטה של לשבת עם בטן בפנים. כמו החגורה המיוחדת שמוכרים בערוץ הקניות .. אז תעשה כאילו תשב עם בטן בפנים כל זמן שאתה עובד על המחשב,ואם זה קשה לך ואתה שוכח ובורחת לך הבטן אז אני בטוחה שאתה יכול להרשות לעצמך לקנות את החגורה היא עולה בסביבות ה90-100 שקלים חדשים. בהצלחה!

02/11/2001 | 15:06 | מאת: אדי מלמד

אנא קבע פגישה עם אדם המתמחה בתזונת ספורט בלבד!!! בוינגייט למשל - יאיר קרני או איילת וינשטיין תתן לך את כל המידע הדרוש . בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה