הליכון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/10/2001 | 03:00 | מאת: דניאל מ.

יש לי מספר שאלות לגבי הליכון (מסלול ריצה) חשמלי: 1. האם ניתן להשיג עם הליכון את אותו אפקט כמו בהליכה בחוץ? 2. האם יש להליכון איזו שהיא תרומה להורדת כרס (קטנה)? 3. מה תדירות השימוש הרצויה בהלכון? 4. האם קיימים בו סיכונים מסוג כלשהו? 5. מה השפעתו של ההליכון על הגוף מבחינה ספורטיבית? אני בן 53. בברכה

27/10/2001 | 13:59 | מאת: אדי מלמד

1. כן, וישנם דעות חלוקות בנושא זה. 2. כן בהחלט. 3.3-4 פעמים בשבוע 40-45 דקות 4. לא כאשר פועלים באופן מבוקר. 5. רק טובה תהה אם אין לך בעיות ברכיים קרסול, אגן וגב רציניות. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה