ברך כואבת

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/10/2001 | 19:33 | מאת: yeali

שלום אני בת 20 כמעט ואני חיילת, ביום שבת האחרון עשיתי שיעור אירובי ובאחת הקומבינציות עיקמתי את רגלי כך שהסתובבתי עם כל גופי כמעט חוץ מהברך.. יש לי כאבים איומים בברך אני בקושי דורכת על רגלי .. מה עליי לעשות לחכות שיעבור או לפנות לטיפול? מחכה לתשובה יעלי.

22/10/2001 | 09:54 | מאת: שלומי

ליעלי, לא יודע מה קרה למנהל הפורום אבל אני יודע כמה זה מעצבן לא לקבל שום תגובה לשאלות. אמנם אינני מומחה ונא לקבל את עצתי בערבון מוגבל. אם יש לך כאבים הייתי בכל מקרה ממליץ ללכת לרופא. לא כדאי להזניח. אפילו רופא משפחה יוכל בשלב ראשוני לקבוע אם צריך צילום וכו' בהצלחה לך ורפואה שלימה.

22/10/2001 | 15:26 | מאת: rubi

למה רופא? עזבי, קצת כאבים לא ממש נורא. את יכולה לסבול את זה. מקסימום שבר או נקע, אז מה ... זאת שאלה רצינית או בצחוק?

23/10/2001 | 12:03 | מאת: שלומי

לרובי, אתה מה זה לא צודק, כשיש כאבים, אסור להיות גיבור ולהתעלם. הגוף משדר לנו שמשהו לא תקין. עדיף להיות זהיר. אם רופא יאמר שאפשר לנוח והכל יעבור, סחתיין. אבל בלי רופא ?? למה לקחת סיכונים ?????????????????????????????????????????

02/11/2001 | 15:20 | מאת: אדי מלמד

יש לשים קרח, לנוח ולקבוע תור לאורטופד

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה