עייפות בעלית מדרגות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/10/2001 | 07:08 | מאת: רווית

אני בת 40, משקלי 55 קג' ואני מתעמלת מידי יום רבע שעה בבוקר כל יום על קבוצת שרירים שונה, פעם בטן פעם ידיים וכו, הבעיה כשאני עולה למקום עבודתי שלוש קומות מדרגות, אני בסיום מרגישה דפיקות לב ועייפות, האם אני לא בכושר? ומה ניתן לעשות.

21/10/2001 | 12:11 | מאת: שלומי

לרווית, חשבת על המעלית ??? סתאאאאאם זה רק בצחוק. ידוע שגם בעלי כושר סביר, מתקשים בעליית המדרגות. מדוע שלא תנוחי בכל קומה ?? לפי הפעילות שאת מבצעת ומשקלך נראה לי שמצבך בהחלט טוב. בהצלחה ולבריאות !

23/10/2001 | 12:09 | מאת: אלי

אני חושב שאת צריכה לבדוק את הלב שלך ...

27/10/2001 | 14:06 | מאת: אדי מלמד

רוית, אני מאוד שמח על כך שאת מתאמנת כל יום על שרירייך , אולם מה עם הכושר הגופני שלך, הליכה שחייה וכד' ואני חושב שלאחר 4-6 שבועות תחושי מיד בשינוי וכן באימוני השרירים שאת מבצעת. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה