מתיחות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/10/2001 | 21:01 | מאת: אלי

האם זה נכון שמתיחות הוא חלק בלתי נפרד מאימון? איך עושים אותם כמו שצריך ?

24/10/2001 | 22:10 | מאת: טלי א.

לאלי שלום מתיחות הן חלק חיוני ואינטגרלי מכל אימון. החל ממתיחות בחלק של החימום על מנת למנוע פציעות ספורט וכלה במתיחות לאחר מאמץ בחלק של ההתאוששות וההרפייה על מנת להרפות את השרירים ולמנוע התכווצויות שרירים. ישנם כל מיני סוגי מתיחות, לצורך התשובה חשוב לדעת באיזה ספורט אתה עוסק? בכל אופן חשוב למתוח את השרירים איתם אתה מתכוון לעבוד, להאריכם על מנת שיכולת הכיווץ שלהם תהיה טובה ויעילותם בעבודה תעלה. אפשר לבצע את המתיחות באופן סטטי (ללא ניעות), אך אפשרי גם עם ניעות אך בצורה מבוקרת וזהירה כדי לא לגרום למתיחת יתר של השרירים שאיננה בריאה להם. בהצלחה טלי א

27/10/2001 | 14:14 | מאת: אדי מלמד

מתיחות הינו חלק בלתי נפרד מהאימון , כל מדריך כושר יוכל להתאים סדרת תרגילים מתיחות . בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה