איך מורידים את הכרס ??

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/10/2001 | 09:50 | מאת: שלומי

אני בעל כרס מרשימה. לא מצליח להורידה. האם יש תרגיל מסויים (או כמה) המתמקדים בהורדת הכרס. שמעתי על כפיפות בטן אבל האם זה באמת אמור לעזור ?????????????

16/10/2001 | 14:27 | מאת: adi

שלומי, תוריד במשקל אז תרד גם הכרס. עדי

18/10/2001 | 07:10 | מאת: שלומי

לעדי, אתה לא יודע שכולם מחפשים את הדרך הקלה והמהירה ביותר לרזות מבלי להשקיע יותר מידי ומבלי להתאמץ ??????? אתה צודק. אין תרופת קסם. צריך להשקיע ולרזות. אבל לעזאזל, לא לעשן, לא לאכול, לא לאלכוהול, מה כבר נשאר לנו בחיים ?????????

20/10/2001 | 01:10 | מאת: edgroup

שלום ביכלתי לעזור לך להפחית ממשקלך. אני מייצגת חברה אמריקאית בעלת נסיון של 22 שנים בתחום ועובדת ב-52 מדינות. מאושרת ע"י כל אותם המדינות ע"י משרדי הבריאות כתוספי תזונה. כמו כן אנו בעלי נסיון ותוצאות מוכחות בשטח של 7 שנים בטיפול באנשים. ראה אתר; www.magicdiet4all.com ולאחר מכן פנה/י לאסתי 04-9836734 או 052-663865 בברכה אסתי

24/10/2001 | 22:21 | מאת: טלי א.

שלומי שלום! אני ממליצה לך פשוט לקחת את עצמך בידיים מבלי להיענות להצעות שאולי מפתות כמו כל מיני חברות שמציעות ירידה במשקל. אם היה משהו טוב לא היו יותר שמנים וכולם היו מצליחים לרזות אבל אין זה כך. סוד העניינים טמון בכוח הרצון שלך ואם אתה בעל אופי חזק, אתה יכול לבדך לשנות. אם תעבוד על הבטן בלבד, היא אכן תתחזק, אולם השרירים יתחבאו להם מתחת לשומן , אבל אם תוסיף פעילות אירובית כגון הליכה, ריצה, אירובי וכיו"ב תוך שילוב של עבודת חיזוק הבטן, תראה שגם תחול ירידה במשקל ובמקביל הכרס תרד. כאשר תרד במשקל גם הכרס תרד. כמובן שצריך לבקר את כל מה שנכנס לפה. כל חברה שיווקית תרצה למכור לך ממוצריה ויגידו לך שצריך לשלב פעילות גופנית ותזונה נכונה - את זה אתה כבר יודע שצריך לעשות גם ללא התכשירים שלהם. אל תתן לאחרים להוליך אותך שולל - תתחיל לעבוד ולשמור על תזונה מתאימה (צריך לאכול מה שאוהבים אבל לדעת להפסיק בזמן) האמן בעצמך בהצלחה טלי

27/10/2001 | 14:34 | מאת: אדי מלמד

התרגיל הראשון הוא לבצע דיאטה מאוזנת ולקבוע פגישה עם דיאטנית קלינית מפני, שכרס פשוט לא תרד באם תבצע אפילו 1000 כפיפות בטן ביום , אולם צריך לבצע כפיפות בטו אולם לא תשרוף שומן דרך כך אלא אך ורק דרך עבודה קשה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה