ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/10/2001 | 09:41 | מאת: טלי

אני בעיצומה של דיאטה בה ירדתי כבר 18 קילו, עלי לרדת עוד בערך 10 קילו. רוב השומן מתרכז אצלי בבטן ואני יודעת כי עלי לעשות כפיפות בטן. אך אני סובלת מזה וזה קשה לי. האם יש דרך אחרת לפתור את בעיית ריכוז השומן בבטן? האם היית ממליץ על אירובי? או אולי חדר כושר? (אני משתדלת לצעוד 3-4 פעמים בשבוע כשעה)

14/10/2001 | 14:30 | מאת: ג'ודי

את בודאי מאותם אנשים השייכים לקבוצה שנקראת אכלנים כפייתים. הייתי מיעצת לך להצתרף לקבוצת התמיכה בשם OA אכלנים כפייתים המטלפלת לעומק בנושא ועוזרת לאנשים הסובלים מעודף משקל לא רק לעשות דיאטה אלא עובדת גם על הצד הנפשי של העניין

14/10/2001 | 20:45 | מאת: adi

יעל, תסתכלי על מה שכבר ירדת ולא על כמה שאת עוד צריכה. עדי

20/10/2001 | 01:13 | מאת: edgroup

שלום ביכלתי לעזור לך להפחית ממשקלך. אני מייצגת חברה אמריקאית בעלת נסיון של 22 שנים בתחום ועובדת ב-52 מדינות. מאושרת ע"י כל אותם המדינות ע"י משרדי הבריאות כתוספי תזונה. כמו כן אנו בעלי נסיון ותוצאות מוכחות בשטח של 7 שנים בטיפול באנשים. ראה אתר; www.magicdiet4all.com ולאחר מכן פנה/י לאסתי 04-9836734 או 052-663865 בברכה אסתי

03/11/2001 | 10:17 | מאת: אדי מלמד

טלי, ראשית כל הכבוד, אולם אסור בתכלית האיסור להוריד יותר מ -1.5 - 1 ק",ג משקל אחת לשבוע. קצב ההליכה צריך להיות בדופק מסויים : 220 - גיל - כפול 65%. כפיפות בטן חשובות לחיזוק שרירי הבטן ואנו צריכים לבצע אותם כפי יכולתנו , אולם הם אינם שורפים שומן!!!!!!!!!! בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה