הרמת משקולות בגיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/10/2001 | 19:43 | מאת: לורי

שלום ,אני בת 14.5 ומרימה משקולות של -2 קילו לסיבולת ו-4,5 קילו בשביל כוח והוספת מסת שריר ,לא מזמן שמעתי שאין טעם להוסיף מסה לפני סיום ההתבגרות כי השריר עדיין בצמיחה וזה יכול לגרום רק לנזקים והאטת הצמיחה לגובה. האם זה נכון? האם להפסיק?

18/10/2001 | 01:46 | מאת: spoild

הכל שטויות נערתי, בעקרון אימון המשקולות אפילו יכול לעודד את הצמיחה, לפי מחקר שנערך, התגלה שצעירים המתאמנים צמחו יותר מחבריהם שלא. בכל מקרה לא מומלץ להפעיל משקל ולחץ על הגב ועמוד השדרה, לכן נסי לבצע תרגילים שונים בישיבה או שכיבה. בהצלחה

02/11/2001 | 15:27 | מאת: אדי מלמד

לורי, אכן התעמלות זו באופן לא מבוקר וללא ידע בטכניקות עבודה יכול להזיק אולם בשום אופן לא פוגעת או תפגע בגובה. אנא פני לאדם אשר ידריך אותך בנושא, ואין מניעה להתעמן באופן מבוקר. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה