חזרה לפעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/10/2001 | 08:12 | מאת: שי

אדי שלום לפני כחודש חזרתי לבצע פעילות גופנית בחדר כושר לאחר שנים של הפסקה ברצוני לשאול 2 שאלות 1. כמה פעמים בשבוע עלי להתאמן כדי לחזור לכושר ולהעלות את רמת השרירים בחלק הגוף העליון 2. כאשר אני רץ על ההליכון מתגלה אצלי כאב בצד ימין מתחת לצלע , מה יכולה להיות הסיבה לכך תודה שי

02/11/2001 | 15:38 | מאת: אדי מלמד

1. 3 פעמים בשבוע 2. זהו כאב בכבד שלך שלא מסוגל לעבוד בהתאם לרמת האימונים כיום מפאת היותך לא בכושר, דבר זה יעבור במשך הזמן הקרוב באם תתמיד. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה