תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/10/2001 | 00:30 | מאת: ניר

אני בן 28, 190 ס"מ, 63 ק"ג. לפני כ-3 חודשים התחלתי להתאמן בחדר כושר על מנת לחזק שרירים ולפתח את הגוף. מבנה הגוף שלי הוא רזה מאד ומדריך הכושר המליץ לי לקחת תוסף להעלאת משקל. רציתי לדעת האם זה מומלץ? מה ההבדל בין תוסף כזה לבין תוסף חלבונים? כמה לקחת ומתי? (אני מתאמן פעמיים בשבוע).

10/10/2001 | 17:52 | מאת: אדי מלמד

תוסף להעלאת משקל מכיל נוסחה המותאמת לעלייה במשקל בכמויות חלבון-פחמימות ושומן. תוסף חלבון מכיל רק מרכיב אחד. אם אתה לא מסוגל להשמין בכוחות עצמך אזי תשתמש בתוספי מזון ו/או באם אתה מעוניין לנסות ולאכול- יש עלייך לקבוע פגישה עם דיאטנית. בברכת הספורט

20/10/2001 | 01:18 | מאת: edgroup

שלום ביכלתי לעזור לך לפתור את בעייתך. הנני מייצגת חברת אמריקאית שעובדת עם נסיון של 22 שנה ב-52. מדינות. עם רשיון של משרדי בריאות באותן מדינות. מוצרינו מנקים את הגוף מכל פגעי המודרניזציה (שומנים רוויים, צבעי מאכל, זיהום אויר, טוקסידים,כימיקלים, זרזים, הורמונים ועוד) ומשלימים לגוף וויטמינים מינרלים וחומצות אמינו. גוף נקי ובריא יודע לעשות את מלאכתו נאמנה. הרבה מהבעיות פשוט נעלמות ומתאזנות. אני אישית עובדת ומטפלת בבעיות שונות עם נסיון ותוצאות מוכחות כבר 7 שנים. ראה אתר: www.magicdiet4all.com ופנה/י לאסתי בטלפון: 04-9836734 052-663865 בברכה, אסתי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה