פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/10/2001 | 22:40 | מאת: דוד

שלום רב: אני בן 35 בריא בד"כ, לא מעשן אך שוקל כ- 20 ק"ג מעל למשקל המותר לי לפי הגובה. (משקל 105 ק"ג, גובה 189 ס"מ ). ברצוני להתחיל בפעילות גופנית שתכלול: הליכה מהירה של 30 דקות בכל יום, ובנוסף 3 פעמים בשבוע לבצע כפיפות סמיכה+ כפיפות בטן. בהנחה ואלווה את הפעילות בתזונה מאוזנת, האם די בכך כדי להגיע לכושר גופני וגם לפתח את מסת השרירים? תודה.

06/10/2001 | 10:50 | מאת: אדי מלמד

א. לא בהנחה ש- אלא חובה עליך לקבוע לך אורח חיים בריא ונכון, התחל בפעילות של 3 פעמים בשבוע 30 דקות עד לעלייה ל - 45-50 דקות יש להוסיף תרגילי מתיחות וגמישות בתחילת פעילות, יש להוסיף תרגילים בעזרת משקוליות ומכשירים שונים 3 סטים של 15 חזרות בקירוב לפחות. בברכת הספורט

07/10/2001 | 11:51 | מאת: צחי

שלום למיטב ידיעתי אין צורך לבצע פעילות גופנית כל יום. מספיק יום כן יום לא כיוון שהפעילות ממריצה את חילוף החומרים גם ליום המחרת. כך תוכל לבצע הליכה של שעה ולא של חצי שעה כיוון שתהייה פחות מותש. חצי שעה איננה יעילה כל כך כיוון שהגוף שורף שומנים רק לאחר 20 דקות של פעילות. למיטב ידיעתי, שתיית קפה שחור לפני האימון תזרז את שריפת השומנים בגוף. בהצלחה צחי

09/10/2001 | 19:33 | מאת: אדי מלמד

צחי , התשובה נכונה בחלקה מפני שתהליך שריפת שומן יכול להתחיל גם מ- 12 דקות ויש להתחשב גם באדם עצמו שלא ביצע במשך שנים פעילות ועוד מספר גורמים

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה