בחינת תופעה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/09/2001 | 09:18 | מאת: צ. גבע

שלום אני בן 42, בעל כושר סביר ומתאמן תדיר כבר 3 שנים. האימון הנוכחי כולל ריצה ל 4 ק"מ ולאחריה אני עולה על אופני כושר. באימון האחרון, לאחר כ 5 דקות על אופני הכושר הרגשתי כאילו החסרתי פעימה, המשכתי באימון, לאחר כ 7 דקות נוספות שוב הרגשתי את ההרגשה ואז ירדתי. זה כבר קרה לי בעבר מספר פעמים. מה ההסבר לתופעה? תודה מראש

02/10/2001 | 10:30 | מאת: אדי מלמד

מה שאתה מספר לי ובלי בדיקות מתאימות אני חושב על : 1. באימון עצים גבוה לעיתים ישנו מצב של אי סדירות הלב או קצר חשמלי (שהרי שרירים בגופנו עובדים בעזרת פולסים חשמליים) ואז אנו מחסירים פעימה ומרגישים לא בנוח אולם מצב זה קורה בסיטואציה מסויימת. 2. רשרוש בלב ישנם 7 דרגות שונות. בכל אופן לא מזיק לבדוק זאת בעזרת בדיקות קרדיו מתאימות . בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה