בדיקות דם לאחר מאמץ גופני ממושך

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/10/2020 | 18:12 | מאת: גדי

שלום רב בן 43 פעיל מאוד גופנית. יום לפני ביצוע בדיקות דם עשיתי ריצה של כ 17 ק"מ במאמץ גבוה ושעתיים לפני הבדיקה ביצעתי אימון משקלות של 40 דקות בבדיקות התגלו חריגים כדלקמן: UREA- 49 K POSTASSIUM- 5.6 AST- 50 LDH- 483 כמו כן ערכי הכלוסטרול הרע והכללי עלו ב כ 18 אחוז הכלסטרול הטוב 86 שאלתי האם למאמץ גופני בעיקר מאמץ ממומשך בעצימות גבוהה יש השפעה על ממדדי הבדיקות שציינתי קראתי שבוצע מחקר שביצוע בדיקות דם אחר מאמץ גופני עצים גורם לעליה נקודתית בערכי הכולסטרול האם לדעתך המחקר אמין? תודה האם לדעתך המחקר

גדי שלום, לא בהתמחותי. ממליץ להתייעץ בפורום רפאוה מונעת https://www.doctors.co.il/forum-2828/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה