איך מתחילים לפתח סיבולת לב ראיה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/10/2020 | 15:48 | מאת: יוניון

רציתי לדעת איך מתחילים. יש לי כושר אפס, ברמה שאחרי שאני מטאטא את הסלון אני מתנשפת ולעיתים אפילו מרגישה לא טוב (תחושה דומה לירידת סוכר). איך אני יכולה להתחיל לשפר את כושר לב ריאה מבלי להתעלף או לגרום לעצמי זנק, מה אוכלים/שותים לפני ואחרי....הצילו!

הי יוניון, את שואלת פה שתי שאלות, אחת הקשורה לכושר שלך והשניה קשורה לאכילה. אכילה נכונה לא תעלה את סבולת לב הריאה שלך, אבל לאכילה נכונה יכולה להיות השפעה על היכולת שלך להתמיד באימון, לבצע אותו בצורה טובה ולהתקדם בשיפור הגופני שלך. קשה במסגרת פורום כזה לענות על השאלה הזו בצורה כוללת, התשובה תלויה בסוג האימון, משך האימון, העצימות של האימון, עיתוי האימון ועוד. כדאי במקביל לבניית תוכנית אימון מסודרת, להתייעץ עם תזונאי.ת ולהתאים באופן אישי את התזונה שלך לפעילות אותה תעשי. על החלק של האימון יענה אורי, בהצלחה, אילנית סנאנס דיאטנית קלינית וספורט.

יוניון שלום, התחלי 3 אימונים בשבוע, הליכה בקצב לא מהיר, למשך של כ 15 - 20 דקות, התמידי בכך כ 3 שבועות ונמשיך משם. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה