ירידה בשומן ובניית שריר, אילו אימונים לעשות?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/07/2020 | 22:02 | מאת: מיכל

שלום, אני רוצה להתחיל להתאמן על מנת להוריד בשומן ולעלות במסת השריר, יש לי הרבה שומן בטני (כרס) וגם באזורים כמו רגליים וזרועות ידיים, ואני מרגישה שאיין לי כמעט שריר בגוף, אני לא מלאה אך הגוף מרגיש כמו ג'לי, ואיני נמצאת בכושר בכלל, אילו אימונים עליי להתחיל לעשות למישהי שרק מתחילה להתאמן? והאם הליכה מהירה עדיפה על ריצה לשרפת שומן? מעדיפה אימונים שניתן לעשות בבית בלי ללכת לחדר כושר, תודה.

מיכל שלום, חשוב להבין שבכדי להפחית מ% השומן יש להיות בגרעון קלורי, זאת יש לעשות באמצעות תכנית תזונה. ללא תכנית תזונה הסיכוי להפחית מאחוז השומן ( רק באמצעות אימונים) הוא קלוש עד בלתי אפשרי, לכן חשוב שתשלבי תכנית תזונה. לשאלתך - בפעילות אירובית התחילי ב בהליכות 3 פעמים בשבוע למשך של כ 30 / 50 דקות. וכמובן להוסיף אימוני כוח. בלינק המצורף תמצאי חדר כור מקוון ותוכלי להיעזר בו , עייני בו ובמידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10646&did=11087&G=10646 בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה