המשך לשאלת התאונה + פציעה בברך

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/07/2020 | 10:05 | מאת: תמר

קבעתי תור לרופא וממנו אקבל כנראה הפניה לפיזיותרפיסט. לפני יומיים ניסיתי ללכת קצת ועבר לגמרי בסדר, אז עשיתי במהלך היום 2 הליכות קצרות של 2 ק"מ כל אחת. אתמול כבר עשיתי 6 ק"מ בבוקר ובמהלך היום נתתי לברך לנוח. בערב שוב עשיתי הליכה ואחרי בערך 4ק"מ התחילו לי דקירות חזקות בברך שעדיין מורגשות, אפילו אחרי הלילה והנחת קומפרסים על הברך. מה אתה ממליץ בנתיים? ניסיתי להיות קשובה לגוף והלכתי כי באמת לא כאב. הכאב הגיע בפתאומיות וברמה מאוד גבוהה. אני פוחדת לאבד את הכושר שלי אבל גם פוחדת שאם לא אטפל בברך, לעולם לא אוכל לחזור להתעמל...

תמר שלום, התשובה נמצאת בתיאורך. התחלת מוקדם מדי והרבה מדי. עברת מ 2 ק"מ ל 6 - נראה שזה יותר מדי בשלב זה של הפציעה. נוחי , תני לברך להתאושש וכשתרגשי טוב התחילי יום כן יום לא מעט לא יותר מ 2 ק"מ כך למשך שבוע לפחות במידה והברך בסדר העלי את תדירות האימונים ל2 ימים ברצף יום מנוחה יום אימון ועוד פעם יום מנוחה כך להתקדם . בהנחה שהברך בסדר אז מתחילים להעלות את המרחק אבל רק ביום אחד ושאר הימים 2 ק"מ. ונמשיך משם. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה