שמן קנולה לא מזוכך בכבישה קרה נקודת עשן?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/06/2020 | 13:55 | מאת: חיים

רציתי רק לשאול לגבי שמן קנולה לא מזוכך בכבישה קרה,יש לגביו מידע סותר באינטרנט לגבי נקודת העשן שלו במקור אחד זה טוען 107 השני טוען 240 והשלישי 246 מה הנכון מבין כולם? והאם זה בטוח לאפות עם שמן זה מתכון שדורש אעפיה ב170 מעלות

הי חיים, לרוב לא תמצא נקודת עישון מדוייקת מדובר בטווחים. טווח עישון שמן קנולה הוא בין 204-224 מעלות צלזיוס. ולכן לשאלתך, בטוח לאפות עם שמן זה בטמפרטורה שציינת. המשך יום נפלא, אילנית הדיאטנית.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה