כושר לשיפור דלקות..

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/05/2020 | 09:03 | מאת: ס

שלום, בת 45 בריאה, לא מעשנת, רזה. לאחרונה החלו לי כאבים באיזור הכתף והיד, אורטופד שאל אם אני עושה ספורט, עניתי שלא, בצילומים העצמות והגידים תקינים, הוא אמר שאולי זו דלקת ניוונית ואולי זה מקרין מהצוואר לכתף וליד ונתן אוטרוקוקסיב 90 מ"ג ל10 ימים. אני מרגישה כאבים גם באצבע שברגל וחוששת שאולי גם זו דלקת. איזה תרגילים לחיזוק הידיים ואצבעות הרגליים אני יכולה לעשות ובכלל פעילות גופנית לחיזוק הגוף למניעת דלקות. וכמה זמן(דקות) הליכה מינימום עליי לעשות ביום וכמה פעמים בשבוע?

שלום, לא בהתמחותי. ממליץ להתייעץ עם פיזיותרפיסט שיבדוק וינחה אותך בטיפול נכון. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה