למה הגויים גבוהים יותר וחזקים יותר-המשך

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/12/2019 | 11:13 | מאת: איתי

אני מתכון לגרמנים ,שבדים,הולנדים,איסלנדים . הם יותר גבוהים וחזקים.

איתי שלום, אני בטוח שהנתונים של מדויקים. ( שהם גבוהים יותר וחזקים יותר ) ואם כן - גנטיקה. בהצלחה אורי

איני

15/12/2019 | 16:45 | מאת: מימי

זה קשור להבדלים אתניים ולא לדת. בכללי, אסייתיים (כולל ערבים) בריאים לדוגמה, יהיו בעלי פחות מסת שומן ושריר וצפון אירופאיים יהיו עם מסה גבוהה יותר. זו הסיבה שמדדי הBMI משתנים לפי הבדלים אתניים. סיניים נחשבים בעודף משקל החל מBMI 23. מוזמן לקרוא על זה כאן: http://europepmc.org/article/PMC/4968570

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה