אימון בחדר כושר יחד עם אימון עם EMS

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/12/2019 | 19:10 | מאת: רן כהן

אני מבקר תדיר בחדר כושר. האמנתי שבעוד כחודש אאלץ להפסיק לבקר למספר חודשים, לכן קניתי מכשיר EMS, כדי שאוכל להכניס כמה דקות אימון בבוקר/ערב. עכשיו יכול להיות שדווקא כן אוכל להמשיך לפקוד את חדר הכושר. האם אימון עם מכשירי EMS יחד עם ביקור בחדר כושר בריא? או שזה אימון רב מדי ויכול להזיק?

רן שלום, תלוי בסוג המכשיר ועוצמתו. אישית איני חסיד אימון ה EMS , לא שאין לו מקום אבל הוא לא מחליף אימוני כוח . ממליץ להשתמש בו כאשר אינך יכול להגיע לחדר הכושר. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה