סכרת עייפות בהליכה מה עושים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/12/2019 | 08:21 | מאת: רינת

שלום רב. רציתי להתייעץ וזה חשוב לי מאוד. אשמח עם תוכל לעזור לי בטיפ קטן. יש לי סוכרת ואני לוקחת שתי כדורים ביום. שבועיים שלמים היה לי עייפות יתר וישנתי הרבה ועכשיו אני מרגישה טיפה יותר טוב וישנה פחות.אמרו לי שחשוב לעשות פעילות גופנית ולאכול נכון יכול להיות שאני גם קצת בסטרס כי אבא שלי חולה מאוד והרבה זמן לא יצאתי להליכה דבר שעשיתי כל יום בעבר. התחלתי לצאת להליכה השבוע אחרי הרבה זמן שלא יצאתי,וכאשר אני יוצאת להליכה בהתחלה אני מרגישה טוב אבל ככל שאני הולכת יותר הרבה אני מתעייפת חוזרת הביתה וישר הולכת לישון לא מחזיקה מעמד. אני מאוד רוצה להמשיך בהליכה ורציתי להתייעץ כהתחלה איך לעשות את זה,כמה פעמים בשבוע וכמה זמן כדאי לעשות הליכה? נגיד עשר דקות בהתחלה זה טוב? רציתי גם לדעת איזה תזונה עם אתה יכול לתת לי עצה כדי להתחזק בבוקר כדאי לי לאכול עם זה מתאים לפורום ומה כדאי לעשות כדי להתחזק ולהיות פחות עייפה? אבל מאוד חשוב לי ההליכה. אני מאוד אשמח עם תוכל לעזור לי ומאוד אודה לך מאחלת לך יום מקסים והמשך שבוע מקסים מכל הלב

03/12/2019 | 08:29 | מאת: רינת

אשמח גם לדעת באמצע ההליכה שאני מתעייפת ברחוב מה לעשות באותו רגע שזה קורה? ממש תודה אשמח לעזרתך

רינת שלום, לגבי תזונה ממליץ להתייעץ עם תזונאי המתמחה בסוכרת. לשאלתך - בגלל ההפסקה ממליץ להתחיל 3 פעמים בשבוע בהפרשים של יום מנוחה בין הליכה להליכה. משך ההליכה להתחיל בין 15 דקות ל 30 דקות (תלוי בעייפות שתרגישי) , בקצב הליכה בינוני , לא מהר מדי לא לאט מדי. לשאלתך השנייה מה לעשות כאשר התעייפת כבר, פשוט להמשיך ללכת לאט יותר. אבל כפי שציינתי למעלה להתחיל בצורה מדורגת ולדעתי אם תעשי זאת לא תחווי עייפות זאת. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה