כפיפות בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/09/2001 | 00:01 | מאת: סיון

שלום..... רציתי לדעת כמה כפיפות בטן צריך לעשות ביום ? וכמה פעמים ביום או בשבוע, אני מעוניינת בבטןחטובה ושרירית .......איזה תרגיל סוג של תרגילים לבטן עליי לעשות כדי להגיע לתוצאה?ותוך כמה זמן אני יתחיל לראות תוצאות? הודה לך על תשובתך,סיון

07/09/2001 | 13:09 | מאת: לירן

מתעמלים רובים עושים את הטעות של חזרות רבות ואימונים רבים לשרירי הבטן וחשובים שכך הם יצליחו להשיג את הבטן החטובה והנכספת במהירות רבה אך זהוי טעות נפוצה והיא בעצם גורמת ל"שריפת" שרירי הבטן ולמאמץ יתר. את צריכה להתחיל לאט לאט בשבוע הראשון אימונים מעטים עם מספר חזרות מועט,ולאט לאט להתחיל להגביר את הקצב מכיון שהבטן תתרגל למאמץ צריך להגביר אותו. זאת הנוסחה-אין קיצורי דרך. בשביל תרגילים מדויקים לבטן תבדקי האתר www.gym4all.com

22/09/2001 | 11:16 | מאת: אדי מלמד

3-4 סטים ביום כ - 80% מיכולתך האישית כ - 3-4 פעמים בשבוע. יש לעשות זויות שונות באותו אימון וגם באותו הסט!!! בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה