טיפים וייעוץ בנוגע לאימון ותוספי תזונה ???

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/10/2019 | 12:01 | מאת: מתייעץ

1. בביצוע של סט תרגילים (דוגמה זה של 7 הדקות https://tinyurl.com/y49h45l9) כדי לשפר את היעלות והתועלת האם כדאי א. זמן ההפסקה בין תרגיל לתרגיל יהיה קצר יותר? ב. זמן התרגיל יהיה גדול יותר? ג. לבצע יותר סטים? ד. שילוב של הדברים למעלה? השאלה שלי היא למה לתת עדיפות לשיפור היעילות? 2. האם כדאי לצרוך תוספי תזונה כגון אבקת חלבון, חומצת אמינו ואחרים? אם כן אשמח לפירוט מתי צריך לצרוך והאופן וגם המלצה לסוגי תוספים מומלצים וחברות? 3. אם יש טיפים ועצות נוספים בנוגע לכושר, אימון ותזונה אשמח לקבל..

אסף שלום, לשאלותיך: 1. מהי מטרתך? הגדר מטרה ואז אוכל להתייחס. 2. מתקשר למטרה. תוספי תזונה כשמם הם - תוספים, כלומר יש להוסיפם כאשר אינך מצליח להביא את המרכיבים מתזונתך הרגילה. 3. כן. חשוב להבין שהמפתח הוא בהכנסת האימונים ללוח הזמנים כלומר התמדה , זה הבסיס . לאחר מכן להגדיר את מטרתך בברור ובהתאם לבנות את התכנית. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה