הורדת שומן מהחזה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/12/2000 | 22:01 | מאת: תומר לוי

שלום אני בחור בן 16 מבנה גוף רזה וגבוה אולם יש לי חזה שרירי וגדול והשאלה שלי איך אני יכול להוריד את השומן מהחזה להקטין אותו טיפה ולחטבו יותר תודה

29/12/2000 | 12:25 | מאת: אייל

אמנם אני לא מנהל הפורום...אבל שאלת שאלה מזה טובה! הייתי מציע לך לשחות ולהתאמן פחות במכון כושר. אגב, אתה כולה בן 16...החזה שלך עד כדי כך גדול ושרירי? אני בספק! ביי גבר

29/12/2000 | 23:24 | מאת: תומר לוי

הוא לא כזה!!! שרירי אבל בולט וגדול וגם קצת שרירי אבל מה שאני רוצה זה להוריד ממנו את אחוזי השומן

30/12/2000 | 12:06 | מאת: אדי מלמד

תומר שלום לפי נתונייך , נותר לי רק לומר לך לעבוד בנושא סיבולת לב ריאה, ותזונה בעלת פחות אחוזי שומן, לדעתי, אינך צריך להתרגש או לחילופין להתבייש בכך מכל סיבה שהיא. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה