תזונה נכונה וכושר גופני

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/07/2019 | 10:13 | מאת: ליאת

שלום רב. אני בת 52 רוצה להתחיל לעשות הליכות ולאכול תזונה נכונה כדי שאהיה מלאת אנרגיה בבוקר. כהתחלה רציתי לשאול כמה פעמים בשבוע כדאי לי לעשות הליכה ולגבי תזונה נכונה מה כדאי לי לאכול בערב ובבוקר כדי שאהיה מלאת אנרגיה בבוקר אני ממש מודה לך יום נפלא

ליאת שלום, ממליץ להתחיל בתדירות של 3 אימוני הליכה בשבוע למשך של כ 30 - 50 דקות תלוי בכושרך הנוכחי. בנוסף ממליץ להוסיף גם אימוני כוח, בהדרגה, מומלץ עם מאמן כושר מוסמך. לגבי תזונה מומלץ להתייעץ עם תזונאי/ת . בגדול תשתדלי שבארוחה יהיה שילוב של פחמימה, חלבון, ירקות בכמות של שליש מכל מרכיב. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה