מזרן רך או קשה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/07/2019 | 11:06 | מאת: שרית

שלום רב אבקש לדעת איזה מזרון רצוי למי שסובל מבעיות בגב,רך או מעט קשה ,בדרך כלל אומרים מה שנוח ,אבל הנוח לא תמיד נכון לכאבי גב במיוחד כשקמים בבוקר, לכן אבקש את דעתך מה הנכון אני בת 72

שרית שלום, בגדול ללכת על קשה. "הנוסחה" למציאת מזרן היא די פשוטה. מבקשים בחנות את המזרן הכי קשה שיש להם מנסים אותו אם הוא נוח לא בודקים יותר לוקחים אותו, אם הוא לא נוח יורדים בדרגת קושי אחת ומנסים אם הוא נוח לוקחים אותו.... וכך הלאה במידת הצורך. זה לא מבטיח פתרון לבעיות הגב אבל עשוי לעזור . בנוסף מומלץ כמובן לבצע פעילות גופנית ותרגילים התואמים את בעיית הגב. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה