תחושה של כבדות ברגליים אחרי אימון על מכשיר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/07/2019 | 20:45 | מאת: ליאור

אהלן חזרתי אחרי חצי שנה הפסקה מהחדר כושר, ועשיתי שעה על מכשיר אליפטיקל אחרי שירדתי מהמכשיר הרגשתי הרגשה של כבדות ברגליים וכמה דקות היה לי קשה להרים אותם למרות שלא הרגשתי את זה על המכשיר,מה יכולה להיות הסיבה? האם צריך לבדוק זאת או שזה משהו שיעבור ככל שהכושר יחזור לקדמותו?

ליאור שלום, נראה כתופעה נורמלית לאחר הפסקה ארוכה. חשוב להבין שלאחר הפסקה ארוכה יש להפחית את עצימות האימון ואת משך האימון ולא לעשותו כפי שזכור. החזרה חשוב שתהיה מדורגת . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה