תרגילים על מזרן המיטה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/07/2019 | 15:49 | מאת: שיר

שלום, האם אפשר לעשות תרגילים על מזרן המיטה במקום על הרצפה? מדובר במזרן די קשה אבל לא ברמה של מזרן פילטיס על הרצפה.

שיר שלום, אפשר אך לא מומלץ. גם מזרון קשה ( המיועד לשינה) שוקע מעט ולכן סיכוי גבוה שמנחי הגוף לא יהיו מאוזנים. אבל למה לעשות תרגילים על מזרן למה לא על שטיח / מזרן דק / רצפה?? פרטי ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

05/07/2019 | 22:32 | מאת: שיר

תודה אורי. הסיבה שרציתי על המיטה היא מאחר ומזרן הפילטיס קצת קשה מדי וחשבתי על משהו שמרגיש נעים יותר לגב. למשל בעת כפיפות בטן מרגיש לי כאילו זו רצפה ולא מזרן מרוב שזה קשיח..

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה