לא מרגיש את השרירים בכלל ביד שמאל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/05/2019 | 22:02 | מאת: מתי

היי אני בן 26 התחלתי עכשיו גם לעשות משקולות ויד שמאל שלי ממש חלשה למשל אני מנסה להרגיש את השריר זרוע ביד ימין אני יכול להרגיש אותו עולה אבל ביד שמאל אני לא מרגיש שום שריר... יד שמאל שלי ממש חלשה יותר מזה אני לא מרגיש בכלל את השרירים ביד שמאל האם זה בסדר ?

מתי שלום, לא ברור מתיאורך אם אתה ממש לא מרגיש כלל את זרוע שמאל או לא מרגיש אותה כמו ימין בזמן האימון. ברור שאם האמה עולה אזי השריר עובד לגבי תחושות יש הבדלים בין צדדים. אם מדובר בחוסר תחושה יש להתייעץ עם גורם רפואי, אם רק הבדלים בין הזרועות המשך להתאמן . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה