ורידים בולטים מאד בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/03/2019 | 16:04 | מאת: Michal

שלום רב, לאחרונה חזרתי להתאמן באופן סדיר. תמיד הייתי בעלת אחוזי שומן נמוכים ובעברי אובחנתי כבעלת הפרעות אכילה. מאז שחזרתי להתאמן יש לי ורידים בולטים מאד בכף הרגל מתחת לגובה קרסול. נעלמים כשאני מרימה את הרגליים למעלה. אני לא כל כך יודעת ממה זה נובע. הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו זה העניין שחזרתי להתאמן, אבל מה קשור הורידים ברגליים לעניין? בעברי הייתי בכושר יותר גבוה והם לא בלטו החוצה. זה לא מפריע ולא כואב, פשוט מכוער ברגליים. יש דרך לטפל בזה?

מיכל שלום, לא בהתמחותי. כנראה שאין קשר בין הוורידים לאימונים. במרבית המקרים ורידי רגליים נובעים מבעיית "שסתומים" ( בוורידי הרגליים ישנם שסתומים חד כיווניים ובחלק מהאוכלוסיה ישנה בעיה בשסתומים אלו . זה גנטי) ממליץ להתייעץ עם מומחה כלי דם. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה