עלייה במשקל בצורה לא הגיונית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/03/2019 | 19:02 | מאת: מאיה

שלום, אני בת 36 אמא ל3 ילדים , 1.71 שוקלת 69.5 קילו כאשר עד לפני 8 חודשים שקלתי 65. לא מבינה מה השתנה למעט נושא של עבודה רבה בלחץ. עשיתי אפילו ניקוי רעלים שבוע וברגע שהכנסתי לפה שקית במבה קטנה 25 ג' יום למחרת מייד עליתי 400 ג' במשקל, מכל דבר קטן אני עולה, אני אוכלת 1200 קלוריות ביום ועולה מכל זליגה קטנה,איך אפשר לשנות זאת, למה זה קורה, ממש מיואשת , מרגישה שצמה כל היום

מאיה שלום, בהנחה שאין בעיה פיזיולוגית כלשהי כמו בלוטת התריס...במרבית המקרים הסיבה היא שינוי בכמויות האוכל , שנעשה ללא מודעות . בנוסף ההנחה כי את אוכלת 1200 קלוריות על מה מבוססת? ממליץ להתייעץ עם תזונאי/ת קליני. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה