שאלה על פרטים טכנים מספר חזרות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/02/2019 | 22:33 | מאת: נתנאל

שלום השאלה כביכול ״קלילה״ אשמח לכיוון בחור רזה 1.74 שוקל 65 מתאמן 3 פעמים בשבוע בפארק השכונתי נהנה מכול רגע לגוף ולנשמה ולא רוצה להיכנס לחדר כושר..בסך הכול השאלה שלי כזו אני עושה תרגילים: מקבילים 12*3.. מתח10*3.. ושכיבות סמיכה3*18.. שלוש סטים מכול דבר כדי להרגיש קצת יותר רחב ובריא כאשר אשים חולצה קצרה בקיץ..האם זה מספיק האם עלי לשנות חזרות ..אשמח לטיפ

נתנאל שלום, ממליץ לשלב גם תרגילי רגליים כגון סקווט / לאנג' . לגבי החזרות מאחר ואינך מעלה משקלים ( משקל גוף) ממליץ להעלות מספר חזרות ולהגיע קרוב לכשל. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה