שם המכונה שהתאמנתי עליה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/02/2019 | 01:02 | מאת: לביא

שלום, בחדר הכושר שהתאמנתי בו הייתה מכונה שעליה ישבתי, ואז הרמתי מלמטה למעלה את הידיים וחוזר חלילה, על מנת לעבוד על שרירי הידיים. אם אני לא טועה זה קשור לפושטי יד(?). אני התאמנתי על מספר 35(כשמקבעים את הפין במשקל הרצוי להרים). משקולות של כמה אני צריך לקנות שמתאימות למשקל הזה? כי בדקתי בחנויות משקולות של משקלים הרבה יותר נמוכים והם היו קשים בהרבה מזה, אז יש פה משהו לא ברור לי.

לביא שלום, לא ניתן להקביל משקלים בין מכונות למשקולות חופשיים. במכונה יש מנופים גלגלות... ( אני מעדיף משקולות חופשיים על מכונות) בחר את המשקל על פי תחושה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה