שאלה לגבי תרגיל בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/01/2019 | 16:41 | מאת: שאלה

האם חייב לשים ידיים לתמיכה מתחת לישבן בתרגיל לבטן תחתונה התרגיל בשכיבה מרימים שתי רגלים למעלה ומורידים חייב לשים ידיים מתחת לישבן לתמיכה? זה לא נוח לי והאם מומלץ להתאמן על מזרון של מיטה? לא רך המזרן שלי מעט קשה

שלום, אין באמת תרגיל לבטן תחתונה, כולל התרגיל שתיארת. לגבי מנח הידיים - לא חייבים לשים אותם מתחת לישבן כל עוד את/ה מצליח לייצב את האגן במנח הנכון. עדיף על משטח יציב ולא מזרן מיטה. בהצלחה אורי

03/01/2019 | 13:40 | מאת: תודה:-)

תודה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה