חזרה לכדורסל בגיל 55

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/12/2018 | 17:07 | מאת: ירון

חברים הזמינו אותי לחזור לשחק כדורסל. אני מקפיד משנים על כושר (אופניים, ריצה מתונה, שחייה) אבל חושש ממשחק כדורסל שדורש יכולות גופניות אחרות, ועוד בגילי.... יתר השחקנים הם חברה בני 35-45. שיחקתי כדורסל לפני שנים. מה דעתך? תודה מראש.

ירין שלום, גיל אינו מיגבלה. ואיני רואה מניעה לעשות זאת ( בהנחה שתהנה מכך). אכן לכל פעילות יש את הספציפיות שלה ויש להתייחס לכך. איך עושים זאת? בהדרגה - מציע שתתחיל לשחק מספר דקות ומדי פעם לצאת למנוחות. ראה איך אתה מרגיש ובהתאם להתכוונן. קרוב לוודאי שלאחר תקופה כושרך ( הספצפי) ישתפר ויהיה לך קל יותר. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה