הזעה ממש ממש מוגזמת 1111

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/11/2018 | 19:38 | מאת: זומבאית

אני בת 41, מתאמנת בקביעות מזה כשנתיים. פעמיים בשבוע עיצוב/ פילאטיס, ובין 2 ל4 פעמים בשבוע זומבה. הבעיה שאני מזיעה המון בזומבה, ברמה שהגוף והשיער נוטפים, וזה מפריע לי מאוד. יש לי bmi תקין אבל בגבול העליון. מבנה גוף חטוב ושרירי. עם תת פעילות מטופלת של בלוטת התריס ,ומאוזנת מבחינה זו. ממה זה יכול להיגרם? מה כדאי לבדוק? אציין שביומיום אני לא מזיעה הרבה בכלל.

שלום, לא בהתמחותי. עליך להתייעץ עם גורם רפואי. הזעה אינה בעיה ( כפי שציינת "רק" מפריע) אני מניח שגם בעבר הדעת בזמן פעילות גופנית עצימה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה