כאבים בעצם שמתחברת לבוהן בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/10/2018 | 15:30 | מאת: תמר

שלום, כבר שלושה שבועות שאני מרגישה כאב באזור העצם שמתחברת לאגודל בכף רגלי הימנית. אני הולכת מדי יום בערך 10-13 ק״מ, בחלוקה לכשתי הליכות. הכאב מורגש מאוד בתחילת ההליכה, נעלם תוך כדי ההליכה ואז חוזר בעוצמה גבוהה מאוד בסיום ההליכה, ברמות שממש כואב לי לבצע צעד פשוט, גם כשאני יחפה. ידוע לך מה יכולה להיות הסיבה לזה ואיך ניתן לטפל בזה? תודה!

תמר שלום, לא בהתמחותי. ממליץ שתתייעצי עם מומחה כף רגל.

29/11/2018 | 13:13 | מאת: בני

לא מבין גדול בזה, אך PROKINETICS, עם הרפידות המהפכניות שלהם - הצילו אותי מכאבים ...

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה