אוכל לפני אימון כח.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/10/2018 | 21:43 | מאת: דרור

שלום רציתי לשאול מה יותר עדיף לפני אימון כח בבוקר, האם עדיף לאכול משהו בקטנה כמו פרוסת לחם וגבינה וללכת אחרי חצי שעה, או ארוחה יותר גדולה ועשירה בחלבונים ופחמימות וללכת אחרי שעתיים נגיד? שאלה נוספת: מה קורה לגוף שאוכלים משהו כבד סמוך לאימון? קרה לי שאכלתי שלושטרבה פיתה עם חומוס וכמה חתיכות פרגית/חזה עוף 45 דק לפני והרגשתי ממש כבד האוכל עלה לי כל שנייה והרגשתי כאבים בצד שמאל היה קשה להתאמן. האם מעבר לתחושת כבדות האם זה פוגע במשהו? ביעילות האימון על השרירים למשל

דרור שלום, התשובה נמצאת בשאלה, כפי שחווית ארוחה כבדה מדי פוגעת ביעילות האימון ( הגוף צריך " לפצל" את זרימת הדם בין הקיבה לשרירים ) בגדול מומלץ על " משהו בקטנה" בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה