מחמישים וארבעה וחמישים קילוגרמים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/09/2018 | 17:35 | מאת: ציונה

שלום רב, כבר קרוב לשנתיים אני עוסקת בפעילות ספורטיבית (מכשירי כושר). התחלתי בפעילות ספורטיבית זו על פי המלצת הרופא.. וכך על מנת להתחזק בריאותית. אכן, התחזקתי. תקופה ארוכה הייתי חולה (כל כמה חודשים בדלקות ריאות). כל חיי שקלתי 47 קילוגרמים , אך במהלך השנתיים הללו עליתי שישה קילוגרמים... אני יודעת, כי מדובר במסת השריר... אך הישבן "גדל" גם... מה עושים עם זה...? אני רוצה לשקול 50 קילו ולא 54.. איך יורדים? המון תודות

ציונה שלום, אכן פעילות גופנית יכולה להיות התרופה הטובה ביותר. לשאלתך - הפתרון הוא שילוב של תכנית תזונה , ממליץ שתתייעצי עם תזונאי ספורט שיבנה/ תבנה לך תכנית תזונה התואמת את אימוניך. בהצלחה אורי

30/09/2018 | 13:26 | מאת: ציונה

המון תודות השאלה שלי ממוקדת בעניין אחר... עליתי במסת השריר יותר ממה שרציתי... וכעת אני שוקלת 54 קילוגרמים בעוד שתמיד שקלתי 48 קילו. איך אני מגיעה ל50 קילו?

ציונה שלום, למה משנה לך המספר? אם הבנתי נכון את רוצה לצמצם את היקפי הישבן , בהנחה שאכן מסת השריר עלתה בישבן ולא שומן אזי עליך להפחית את תרגילי הכוח המגרים קבוצת שריר זו כגון סקווטים ובמקומם לבצע רק תרגילי ירך קדמית / אחורית . לא הגיוני לדעתי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה