סקוואט- לא מרגיש שישבן פועל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/09/2018 | 12:03 | מאת: נתנאל

היי הבנתי שהסקוואט עובד על כל השרירים ברגליים אם זה שריר אחורי קדמי והישבן. אך רציתי לבדוק את זה ואחרי חודש ללא אימון ביצעתי רק את הסקוואט באימון רגליים כדי שלמחרת יוכל לדעת מה הוא באמת עובד אצלי ( לפי שרירים תפוסים), ומה שהרגשתי תפוס זה רק השריר הקדמי של הרגל, ולא מרגיש כלום בישבן, לעומת אימון שאני מוסיף גם לחיצת רגליים במכונה אז אני מרגיש ממש את הישבן! מדוע?

נתנאל שלום, סקווט עובד על מרבית שרירי הרגלים ( לא על כולם) . לכל תרגיל יש את אפיון התנועה שלו ולכן מיקוד השרירים משתנה . אין קשר בין שריר שנתפס לבין יעילות האימון שלו.בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה