אימון ברטט עם מכונות במכון פרטי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/09/2018 | 15:23 | מאת: חני

האם יש בעיה באימוני רטט לאשה בת 66 , ( במשקל עודף של 20 ק"ג, ) עם בעיה של הפרעות קצב בפרוזדורים? האם הרעד החזק שזה של המכונה לא בעייתי?

חני שלום, ראשית חשוב להבין לאיזו מטרה את עושה את אימוני הרטט. פרטי ואשמח לחזור אליך. לשאלתך - לא בהתמחותי וממליץ להתייעץ עם הרופא המטפל. חשוב להבין שמכשיר הרטט עלול ליצור נזקים אם עובדים איתו בעצימויות שאינן תואמות את רמת המתאמן, העמסה רבה מדי על חגורת הכתפיים וזגועות.... בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה