אוכל וספורט אחרי וירוס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/09/2018 | 10:56 | מאת: שלשלן

שלום, בשבוע שחלף סבלתי משלשולים חריפים בעקבות וירוס. במהלך התקופה כמעט ולא אכלתי וואיבדתי די הרבה משקל. עכשיו המצב נרגע. השאלות: 1. מתי ניתן לחזור לכושר ומה נכון לאכול לאחר האימון (לדוגמה, אבקת חלבונים מותרת?) 2. מתי אפשר לחזור לתזונה רגילה בלי קשר לכושר אחרי שהשלשולים פסקו? תודה

שלום, 1. במידה ואתה מרגיש טוב אז אתה יכול לחזור לאימונים , התחל בעצימויות פחותות ראה איך אתה מרגיש והתקדם בהתאם. 2. לגבי תזונה - כן ניתן לחזור לשגרה בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה